профил на компанията

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED предлага управление и обслужване на производствената верига за доставки. Ние се ангажираме с доставка на спецификация на едно гише от 2000 г. в Шенжен, включително електронни компоненти като интегрална схема, конектор, реле, кондензатор, резистор, модул, сензор, кристален осцилатор, диод, памети, индуктор и т.н. Централата е в Шенжен и има клонове в Хонконг, Гуанджоу.

Опитният и висококачествен екип по продажбите, екипът за покупки и екипът за контрол на качеството продължават да получават признание от нашите клиенти. През изминалите години нашият бизнес домейн се разшири от местни до повече от 30 страни по света сега. Ние се фокусираме върху интегрирането на местни и глобални спот ресурси и изграждаме независими и стабилни канали за дистрибуция. От страна на поръчката беше създаден професионален и отговорен QC екип, включително визуална инспекция, тестване за маркиране, електрическо тестване и рентгеново тестване. Това ни дава увереност да предоставяме висококачествени продукти

Богатата продуктова верига ни позволява да обслужваме клиенти в различни области, включително: военна, автомобилна, медицинска, потребителска електроника, промишлен контрол, интернет на нещата, нова енергия и комуникации и т.н. Можем да осигурим бърза логистична доставка, предложение за алтернативни части, контрол на разходите и рециклиране на инвентара.

Като стара поговорка в Китай: 精诚所至,金石为开(Искреността е ключът към успеха) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY се стреми да бъде истински партньор, който да помага на нашите клиенти.

Нашия екип

изпълнителен директор

MR. HAI CHENG GUO

През 2003 г. г-н Guo за първи път се докосва до електронни компоненти на IC. През първите 7 години той изучава всички видове електронни компоненти, докато през 2010 г. ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY е построена в Шенжен, за да обслужва местни фабрики, специализирани в местния бизнес. С развитието на глобализацията и интернет той забеляза, че има огромен потенциал на световния пазар, поради което ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY се разшири на световния пазар през 2013 г.

Мениджър чуждестранни продажби

Mr. Jess

Джес работеше в областта на продажбите от 2014 г. От 2014-2017 г. той работеше в банка като продавач, но не се задоволяваше със скучна работа в банката. След 2017 г. той се присъединява към ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY като чуждестранни продажби. През изминалите години положителното и ентусиазирано отношение към работата го направиха утвърден от клиенти и колеги. От 2021 г. става мениджър в екипа за външни продажби.

Мениджър покупки

Mr. Danny

Дани беше старши специалист по закупуване, въпреки че е млад, той имаше повече от 10 години опит на световния пазар на електронни компоненти. През годините Дани се ангажира да развива и установява независими канали за доставка, връзки с местни, глобални дистрибутори и фабрики. За да сме сигурни, че можем да предложим по-добри сделки и богата продуктова гама.

QC мениджър

Miss. Zhang

Г-ца Джан работеше в лабораторията за тестване преди ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Тя имаше задълбочени познания относно визуалната инспекция, тестването за маркиране, рентгеновото тестване, електрическото тестване и рентгеновото тестване. Професионализмът и отговорността я накараха да стане наш мениджър тестване през 2019 г. Сега тя ръководи екип, който да гарантира качеството на нашите продукти по време на сложен и променлив пазар.

Финансов мениджър

Miss Aeilmmee

Г-ца Aeilmmee работеше в банка в продължение на 5 години. И сега тя специализира в различни финансови управления и счетоводство.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Декларация за поверителност | Условия за ползване | Гаранция за качество

Top