Управление на излишни материали

ZHONG HAI SHENG Technologies предлага множество решения за вашия излишък от електроника. Независимо дали имате остарели части или излишък от електронни компоненти, ние разполагаме с над 20 години опит, за да ви помогнем да намерите правилната стратегия.

Нашата компания работи с голямо разнообразие от компоненти, които включват нови и остарели полупроводници, конектори, терминали, военни компоненти, пасиви, дискретни елементи, диоди, активни елементи, превключватели, релета, процесори, твърди дискове, дисплеи и др.

За да обслужваме най-добре вашите нужди, имаме три програми, от които да избирате. Всяко решение може да бъде персонализирано така, че да ви е от полза:

Излишни покупки на партиди от електронен инвентар

Решението за закупуване на партида работи добре за компании, които искат да освободят място и да си върнат парите. ZHONG HAI SHENG ще прегледа вашия списък с излишъци и ще ви уведоми в рамките на 48 часа с оферта.

Разпродажба ред по ред

Нашата програма ред по ред е чудесен вариант за компании, които биха искали да държат инвентара си под ръка. Ние използваме нашата световна база данни, за да излъчим вашия инвентар, така че да можете да получите най-висока възвръщаемост. След като намерим купувачи, можете да изпратите до нас и ние ще се погрижим за останалото. Просто е!

Опис на пратката

Поддържането на вашите материали под ръка с ZHONG HAI SHENG Technologies гарантира, че вашите материали ще бъдат изпратени, преброени и след това свързани тук, в нашия склад с контролиран климат. Предимството на тази опция е възвърнато складово пространство и потенциално по-висока финансова възвръщаемост в сравнение с ликвидацията. Ако вашата компания изисква някакви части обратно, просто ни уведомете и ние ще ви ги изпратим обратно безплатно!

Управлявайте излишните си запаси

Независимо коя опция изберете, позволяването на експертите на ZHONG HAI SHENG Technologies да управляват вашите излишни запаси ще облекчи пространството във вашия склад, ще намали финансовата възвращаемост за вашата компания и нека не забравяме, че сте щадящи околната среда. Като не изхвърляте излишния си електронен инвентар и допринасяте за електронните отпадъци, които рециклирате!

Качете своя списък с инвентар

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Декларация за поверителност | Условия за ползване | Гаранция за качество

Top