Управление на веригата за доставки

През последните 20 години ние създадохме световна верига от доставчици, за да предоставим пълна гама от услуги като дистрибуция, поддръжка при недостиг и управление на инвентара. Повече от милиони информация за инвентара на електронни компоненти, която можем да управляваме.

Световна верига за доставки

Като най-конкурентна част, над 20 години ние се фокусираме върху изграждането на зряла система за верига за доставки. Стриктно подбрани, качествен контрол и непрекъснато сътрудничество са 3 важни точки, за да направим нашата верига за доставки здравословна и устойчиво развитие. И всяка точка имаме пълен процес на обработка. Повечето наши канали са местни и световни фабрики, официални агенти и всеки пазар по целия свят.

Пълна гама от електронни компоненти

В самото начало бяхме специалност Chip с интегрални схеми. По време на развитието на компанията, за да задоволим нуждите на клиентите и по-добро обслужване. Ние разширихме продуктовата си гама до CPLD или FPGA, MCU, DSP и памет или Flash, покривайки много основни продуктови области като: потребителски продукти, автомобилна електроника, медицинско оборудване, комуникация, аерокосмическа или военна индустрия и др.

Различни марки

Като професионален независим дистрибутор, ние имаме задълбочено разбиране в продуктовата гама на всяка марка и предоставяме точна оригинална информация за фабричните доставки. Различни марки, които можем да предложим: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON и така нататък.

Остарели, доставка на EOL части

Благодарение на глобалната верига за доставки, ние винаги сме посветени на подпомагането на клиентите бързо и точно да намерят остарели, излезли от употреба, трудни за намиране части. Повечето от тези части са в стар DC, контролът на качеството е от решаващо значение. Ние също така настроихме обработка на инспекция: дигитален микроскоп за визуално тестване, проверка на оригиналната опаковка и етикет, функционален тест, рентгенов тест и др.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Декларация за поверителност | Условия за ползване | Гаранция за качество

Top