условия за ползване

субсидии и провизии

вид транспорт

zhong hai sheng предлага различни видове транспорт: можем да ви помогнем да изпратите колети с федерален куриер, dhl, ups, tnt, ems или по друг начин, който желаете. всичко. можете да изберете вашата логистична услуга. ако има конкретно съвместно предприятие за доставка, компанията. в същото време методът на доставка, който получава заявката на клиента.
 

цена за доставка:

  • разходите за доставка зависят от размера, теглото и дестинацията на колета. имаме дългосрочни бизнес отношения с федералния куриер и dhl. ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-евтината куриерска цена. за вашата безопасност на опаковката, ние ще бъдем застраховани за големи колети.
  • приетите поръчки над $10 000 ще бъдат изпратени безплатно по целия свят чрез dhl/fedex. ако общата сума е по-малка от $10 милиона, dhl/факс ще струва $60-$10,100 в зависимост от теглото/размера. увеличаване на тарифата на.
  • превозвачите обикновено предоставят онлайн акаунти за управление на вашия товар, дори и с по-разширени функции.
  • ние спазваме всички експортни политики и правила. някои продукти може да са предмет на ограничения на itar, а ограниченията за износ може да доведат до по-ранна дата на доставка.

време за доставка и дестинация

ние ще доставим стоките в рамките на 1-2 дни от датата, на която всички товари пристигнат в нашия склад.

  • нашите работни дни са от понеделник до петък, без събота, неделя и празници.
  • сроковете за доставка зависят от метода на доставка и дестинацията. мита, данъци и други такси са отговорност на получателя. тъй като нашата цена включва само разходите за доставка на колета, моля, свържете се с вашата митница, за да прецените възможните разходи.
 

това е графикът за доставка от нашия склад до вашата дестинация. моля, обърнете се към вашата страна.

  Азия Северна Америка европа Близкия Изток Южна Америка африка
dhl 2-4 дни 3-4 дни 3-5 дни 3-6 дни 3-5 дни 4-6 дни
fedex ip 2-4 дни 3-4 дни 4-5 дни 3-6 дни 4-6 дни 4-6 дни
 

доставката и сроковете за доставка се изчисляват в работни дни от понеделник до петък. за големи празници като Коледа, моля, позволете допълнително време за доставка. в тези специални случаи ни се напомня за възможни закъснения. страните, които не могат да бъдат изпратени поради политика: Афганистан, Централноафриканска република, Бряг на слоновата кост, Демократична република Конго, Демократична република Корея, Общност на еритрейската общност, Република Ливан, Либерия, Демократична република Сомалия, Република Судан. моля свържете се с [email protected] за подробности за доставката.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Декларация за поверителност | Условия за ползване | Гаранция за качество

Top